PUPA šokoladiniai saldainiai - tai aromatingos robustos bei švelniai salstelėjusios arabikos kavos pupelių kpieninės masės įdaras, padengtas šokoladiniu glaistu. Šie saldainiai yra mėgstami dėl savo unikalaus skonio, kuriame harmoningai dera šokolado saldumas ir subtilus kavos aromatas. Jie puikiai tinka prie kavos puodelio ar kaip puikus desertas.
Sudedamosios dalys: cukrus, augaliniai riebalai (palmių
branduolių, palmių), nugriebto pieno ir išrūgų miltelių
mišinys, augaliniai riebalai (visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių),
liesi kakavos milteliai, smulkinti vafliai (kvietiniai miltai, vanduo,
rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai;
valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai), malta skrudinta kava
(0,2 %), emulsiklis sojų lecitinai, kvapiosios medžiagos.
Gali būti lazdynų, migdolų, anakardžių, žemės riešutų,
kitų riešutų ir jų produktų. Kilmės šalis: Lietuva
Klasikiniai Veliuona saldainiai - tai juoduoju šokoladu iš geriausios rūšies kakavos glaistyti saldainiai su nugriebto pieno, smulkintų vaflių ir romo aromatu viliojančiu aksominiu įdaru. Saldainiai saiko išbandymui.Sudedamosios dalys: cukrus (kilmės vieta ES), augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių; kokosų), liesi kakavos milteliai, trinta kakava, pieno išrūgų ir nugriebto pieno miltelių mišinys, vaflių trupiniai (kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska), kakavos sviestas, kvapiosios medžiagos, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas.
Gali būti lazdynų, migdolų, žemės riešutų, glitimo (rugių, miežių, avižų) ir jų produktų.
Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50 %.Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.Kilmės šalis: Lietuva
Tai
klasikiniai ir seniai pamilti saldainiai su traškių vaflių, perteptų unikaliu
šokolado skonio kremu su bulvių traškučiais ir aplietų plonu kakaviniu glaistu. Sudedamosios dalys: cukrus, vaflių lakštai ir smulkinti vafliai
(kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, valgomoji druska,
emulsiklis sojų lecitinai, tešlos kildymo medžiagos: natrio
karbonatai, amonio karbonatai), bulvių traškučiai (bulvės, saulėgrąžų aliejus),
palmių branduolių, palmių riebalai, visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių
riebalai, liesi kakavos milteliai, pieno išrūgų milteliai, kvapiosios
medžiagos, valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai, rūgštingumą
reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis. Gali
būti migdolų, žemės riešutų ir jų produktų. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.
Kilmės šalis: Lietuva