Tai
klasikiniai ir seniai pamilti saldainiai su traškių vaflių, perteptų unikaliu
šokolado skonio kremu su bulvių traškučiais ir aplietų plonu kakaviniu glaistu. Sudedamosios dalys: cukrus, vaflių lakštai ir smulkinti vafliai
(kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, valgomoji druska,
emulsiklis sojų lecitinai, tešlos kildymo medžiagos: natrio
karbonatai, amonio karbonatai), bulvių traškučiai (bulvės, saulėgrąžų aliejus),
palmių branduolių, palmių riebalai, visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių
riebalai, liesi kakavos milteliai, pieno išrūgų milteliai, kvapiosios
medžiagos, valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai, rūgštingumą
reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis. Gali
būti migdolų, žemės riešutų ir jų produktų. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.
Kilmės šalis: Lietuva