Bičių medus iš įvairių augalų – gamtos produktas, vartojamas ne tik kaip pagardas, bet kaip ir vaistas. Jame yra daugybė organizmui naudingų medžiagų: angliavandenių, fermentų, vitaminų, organinių rūgščių, mineralinių medžiagų. Medų rekomenduojama vartoti vietoje dirbtinių saldiklių. Kilmės šalis: Lietuva
Tai
klasikiniai ir seniai pamilti saldainiai su traškių vaflių, perteptų unikaliu
šokolado skonio kremu su bulvių traškučiais ir aplietų plonu kakaviniu glaistu. Sudedamosios dalys: cukrus, vaflių lakštai ir smulkinti vafliai
(kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, valgomoji druska,
emulsiklis sojų lecitinai, tešlos kildymo medžiagos: natrio
karbonatai, amonio karbonatai), bulvių traškučiai (bulvės, saulėgrąžų aliejus),
palmių branduolių, palmių riebalai, visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių
riebalai, liesi kakavos milteliai, pieno išrūgų milteliai, kvapiosios
medžiagos, valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai, rūgštingumą
reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis. Gali
būti migdolų, žemės riešutų ir jų produktų. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.
Kilmės šalis: Lietuva
Šokoladinių saldainių rinkinys 250 g Šokoladinių saldainių rinkinys MERCI, kuriame rasite net aštuonių rūšių saldainius: pieniško šokolado su nuga, pieniško šokolado su riešutų gabalėliais, pieniško šokolado be priedų, pieniško šokolado su šokoladiniu riešutų kremu, juodojo šokolado be priedų, juodojo šokolado su marcipanais, juodojo šokolado su kakavos kremu, baltojo šokolado su kava. Šokoladinių saldainių rūšys: pieninis šokoladas su lazdynų riešutų kremu įdaru – šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32%, pieninis šokoladas - kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32%, pieninis šokoladas su lazdynų riešutų ir migdolų gabaliukais - šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32%, pieninis šokoladas su riešutų masės įdaru – šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32%, juodasis pieninis šokoladas - kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 45%, šokoladas su marcipanų įdaru – šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50%, juodasis šokoladas su kakavos putėsiu įdaru – šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50%, baltasis šokoladas padengtas pieniniu šokoladu – o tai kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32% pieniniame šokolade ir 28 % baltajame šokolade, Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto pieno milteliai, augaliniai aliejai (palmių, sviestmedžių), lazdynų riešutai (3,8%), migdolai (3,4%), grietinėlės milteliai, nugriebto pieno milteliai, laktozė, pasukų milteliai, sviesto riebalai, dekstrozė, mažesnio riebumo kakava, fruktozė, emulsiklis sojų lecitinas, gliukozės sirupas, invertuotas cukraus sirupas, kava, kvapiosios medžiagos, druska.
Visose saldainių rūšyse gali būti lazdynų riešutų, migdolų, žemės riešutų, kitų riešutų ir kiaušinių dalių. Grynasis kiekis 400 g. Geriausias iki/partijos nr. - žr. spaudą ant pakuotės. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Pardavėjas UAB „Sakalas“, Liepkalnio g. 148, LT-02121 Vilnius, Lietuva. Kilmės šalis Vokietija.
Šokoladinių saldainių rinkinys MERCI, kuriame rasite net aštuonių rūšių saldainius: pieniško šokolado su nuga, pieniško šokolado su riešutų gabalėliais, pieniško šokolado be priedų, pieniško šokolado su šokoladiniu riešutų kremu, juodojo šokolado be priedų, juodojo šokolado su marcipanais, juodojo šokolado su kakavos kremu, baltojo šokolado su kava. Šokoladinių saldainių rūšys: pieninis šokoladas su lazdynų riešutų kremu įdaru – šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32%, pieninis šokoladas - kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32%, pieninis šokoladas su lazdynų riešutų ir migdolų gabaliukais - šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32%, pieninis šokoladas su riešutų masės įdaru – šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32%, juodasis pieninis šokoladas - kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 45%, šokoladas su marcipanų įdaru – šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50%, juodasis šokoladas su kakavos putėsiu įdaru – šokolado dalyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50%, baltasis šokoladas padengtas pieniniu šokoladu su kava– o tai kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32% pieniniame šokolade ir 28 % baltajame šokolade, Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto pieno milteliai, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžių), lazdynų riešutai (3,8%), grietinėlės milteliai, migdolai (2,8%), nugriebto pieno milteliai, laktozė, pasukų milteliai, sviesto riebalai, mažesnio riebuma kakava, dekstrozė, emulsiklis sojų lecitinas, fruktozė, kava, gliukozės sirupas, invertuotas cukraus sirupas, kvapiosios medžiagos, druska.
Visose saldainių rūšyse gali būti lazdynų riešutų, migdolų, žemės riešutų, kitų riešutų ir kiaušinių dalių.
Grynasis kiekis 400 g. Geriausias iki/partijos nr. - žr. spaudą ant pakuotės. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Pardavėjas UAB „Sakalas“, Liepkalnio g. 148, LT-02121 Vilnius, Lietuva. Kilmės šalis Vokietija.
PUPA šokoladiniai saldainiai - tai aromatingos robustos bei švelniai salstelėjusios arabikos kavos pupelių kpieninės masės įdaras, padengtas šokoladiniu glaistu. Šie saldainiai yra mėgstami dėl savo unikalaus skonio, kuriame harmoningai dera šokolado saldumas ir subtilus kavos aromatas. Jie puikiai tinka prie kavos puodelio ar kaip puikus desertas.
Sudedamosios dalys: cukrus, augaliniai riebalai (palmių
branduolių, palmių), nugriebto pieno ir išrūgų miltelių
mišinys, augaliniai riebalai (visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių),
liesi kakavos milteliai, smulkinti vafliai (kvietiniai miltai, vanduo,
rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai;
valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai), malta skrudinta kava
(0,2 %), emulsiklis sojų lecitinai, kvapiosios medžiagos.
Gali būti lazdynų, migdolų, anakardžių, žemės riešutų,
kitų riešutų ir jų produktų. Kilmės šalis: Lietuva
Saldainiai TOFFIFEE yra bene visame pasaulyje žinomi karamelės krepšeliai su nuga ir neskaldytais lazdynų riešutais bei šokolado glaistu.Lazdynų riešutai (10%) karamelėje (41%) su nugos kremu (37%) aplieti šokoladu (12%).Grynasis kiekis 125 g.Sudedamosios dalys:
cukrus, augaliniai riebalai: (palmių, sviestmedžių), LAZDYNŲ RIEŠUTAI, gliukozės sirupas, nugriebto PIENO milteliai, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, kakavos masė, sutirštintas nugriebtas PIENAS, sutirštintos IŠRŪGOS, LAKTOZĖ, mažesnio riebumo kakava, kakavos sviestas, SVIESTO riebalai, cukranendrių cukraus sirupas, IŠRŪGŲ produktas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, kvapiosios medžiagos.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.Sudėtyje yra lazdynų riešutų, pieno, išrūgų, laktozės, sojų. sudėtyje
gali būti migdolų, žemės riešutų ir kitų riešutų daliųKilmės šalis: VokietijaPardavėjas UAB „Sakalas“, Liepkalnio g. 148, LT-02121 Vilnius, Lietuva.
Klasikiniai Veliuona saldainiai - tai juoduoju šokoladu iš geriausios rūšies kakavos glaistyti saldainiai su nugriebto pieno, smulkintų vaflių ir romo aromatu viliojančiu aksominiu įdaru. Saldainiai saiko išbandymui.Sudedamosios dalys: cukrus (kilmės vieta ES), augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių; kokosų), liesi kakavos milteliai, trinta kakava, pieno išrūgų ir nugriebto pieno miltelių mišinys, vaflių trupiniai (kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska), kakavos sviestas, kvapiosios medžiagos, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas.
Gali būti lazdynų, migdolų, žemės riešutų, glitimo (rugių, miežių, avižų) ir jų produktų.
Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50 %.Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.Kilmės šalis: Lietuva
Turinys:
9 vienetas
(9,20 €* / 1 vienetas)
82,76 €*
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią įmanomą patirtį. Daugiau informacijos...